Sponsoring

Scouting Poeldijk, altijd wat te beleven!

Scouting Poeldijk is een vereniging die een afwisselende, uitdagende en plezierige vrijetijdsbesteding biedt aan jongens en meisjes van 5 jaar tot 99 jaar. Plezierstaat bij ons voorop. Elke week komen zo'n honderd leden naar ons clubgebouw om daar actief bezig te zijn en spannende avonturen te beleven. Scouting Poeldijk moet van haar huidige locatie verdwijnen door gemeentelijke herindeling. Op een eiland speciaal voor de Scouting aan de Arckelweg in Poeldijk wordt druk gebouwd aan een nieuw, duurzaam gebouw.

meer info www.scoutingpoeldijk.nl

 

Stichting Corsoboot Poeldijk

steunt alleen op vrijwilligers (bestuur en werkgroepen) en heeft geen winstdoelmerk.

Het doel van de stichting is het op de kaart zetten van Poeldijk en de producten uit onze dorpskern bij circa driehonderdduizend bezoekers van het Varend Corso.
GrowingArt en Flowerworkshop 't Keitje werken ook geheel vrijwillig mee aan de Stichting.
De diverse vrijwilligers werken vol enthousiasme in verschillende werkgroepen, zoals sponsoring, bouw, figuratie en decoratie.

Varen met Rieu,  2012

Even wat nieuws van de Poeldijkse corsoboot. Het ontwerp van de nieuwe boot is ingediend bij de commissie van Stichting Varend Corso Westland. De leden waren enthousiast over de uitwerking van het thema 'Andre Rieu' met zijn Straussorkest.  We kunnen aan de slag. En net zoals vorig jaar zal er weer een verrassing uit de hoge hoed van ons dorp komen..

meer info... www.corsobootpoeldijk.nl